Fijne kwalitatieve gitaarlessen

voor elke leeftijd op elk niveau in Geertruidenberg, Raamsdonkveer en omstreken.

Wat leer je en hoe gaat het in zijn werk

Bij gitaarschool Rob van Hal krijgt je privéles in Geertruidenberg, waarin je gitaar leert spelen op je eigen niveau. Dat kunnen de allereerste akkoorden, noten en eenvoudige slaggitaarlnummers zijn, maar ook moielijkere nummers en gitaarsolos, klassieke gitaarmuziek analyseren en instuderen, of improviseren op een gevorderd niveau zoals arpeggios, modi, sweep picking, 7, 9, 11 en 13 akkoorden, en meer.

De lessen zijn bedoeld voor iedereen op elk niveau. Voor de absolute beginner tot de vergevorderde gitarist. Voor kinderen vanaf zeven/acht jaar én voor iedereen die ouder is. Je bent nooit te oud om te beginnen met gitaarspelen!

De lestijden

Er zijn drie mogelijkheden voor gitaarles:

Wekelijkse lessen
Individuele gitaarlessen van 20 minuten (alleen voor jonge kinderen) of een half uur op een vaste tijd in de week.

2-wekelijkse lessen
Individuele gitaarlessen van 30 minuten op een vaste tijd in de week.

8-lessenkaart
Een 8-lessenkaart kan gedurende het hele schooljaar worden besteed. In dit geval zijn de lestijden variabel en in overleg.

 

Gratis eerste les/kennismaking!

 

Maak een (geheel vrijblijvende) afspraak voor een gratis kennismakingsles/proefles en ik laat je zien wat de mogelijkheden zijn.

Bel/app: 06-21657862
Mail: info@gitaarschoolrobvanhal.nl

 

Contactpagina 

 

 

 

 
 

Akoestisch gitaar


Elektrische gitaar


Basgitaar
Met een akoestische gitaar leer je veelzijdig gitaarspelen zoals slaggitaar, tokkelen (arpeggio's) en melodie. Als je net iets verder bent kun je bekende nummers spelen. Je kunt ook kiezen voor klassieke gitaarstukken. Voor elk niveau is er mooie gitaarmuziek geschreven. 

Kinderen tot 11 jaar die beginnnen met gitaarspelen adviseer ik om te beginnen met Spaanse akoestisch gitaar.

Met een elektrische gitaar kun je voor jezelf spelen, maar natuurlijk nog beter in een band.

De nadruk ligt op het spelen van nummers waarbij de elektrische gitaar een grote rol speelt. Je leert technieken om solo's te kunnen spelen en je leert nummer naspelen.
Daarnaast besteden we ook aandacht aan hoe je zelf muziek kunt verzinnen om zo je eigen nummers en solo's te maken.

Ben je nog verder en speel je misschien elektrisch? Dan gaan we het lesmateriaal aanpassen op de richting die je kiest met aanvullend lesmateriaal voor de verbreding van je smaak en je muzikale ontwikkeling.

De basgitarist is samen met de drummer de ritmesectie van een band. We zullen dus veel aandacht besteden aan ritme.

Je leert technieken die specifiek door basgitaristen worden gebruikt. Dat doen we aan de hand van bestaande nummers en oefeningen die je helpen om muziek te spelen die jij leuk vindt. 

 

Van wie krijg je les?

Ik ben Rob van Hal, een gediplomeerd docent afgestudeerd aan Academy of Music and Performing Arts (Conservatorium in Tilburg). Gitaarles geven doe ik met veel plezier in mijn eigen ruimte in Theaterhotel De Schattelijn in Geertruidenberg.

Naast lesgeven schrijf ik voor docenten vakblad EGTA, doe ik regelmatig studiowerk en doe ik veel voor YouTube kanaal QJamTracks, waarvoor ik video’s maak voor ver gevorderden gitaristen.

Ik geef gitaarles aan iedereen, jong en oud, beginners en gevorderden.