Fijne kwalitatieve gitaarlessen

voor elke leeftijd op elk niveau in Geertruidenberg, Raamsdonkveer en omstreken.

Wat leer je en hoe gaat het in zijn werk

Bij gitaarschool Rob van Hal krijgt je iedere week een (privé)les in Geertruidenberg, waarin je gitaar leert spelen op je eigen niveau. Dat kunnen de allereerste akkoorden en noten zijn, maar ook nummers en solos naspelen/maken, klassieke gitaarmuziek analyseren en instuderen, of improviseren op een gevorderd niveau.

De lessen zijn bedoeld voor kinderen vanaf zeven/acht jaar en iedereen die ouder is. Je bent nooit te oud om te beginnen met gitaarspelen!

De lestijden

Er zijn twee mogelijkheden voor gitaarles:

Wekelijkse lessen
Individuele gitaarlessen van 20 minuten (alleen voor jonge kinderen) of een half uur op een vaste tijd in de week.

8-strippen kaart
Een 8-strippen kaart kan gedurende het hele schooljaar worden besteed.

In dit geval zijn de lestijden variabel en in overleg.

 

Gratis eerste les/kennismaking!

 

Maak een (geheel vrijblijvende) afspraak voor een gratis kennismakingsles/proefles en ik laat je zien wat de mogelijkheden zijn.

Bel direct: 06-21657862
Mail: info@gitaarschoolrobvanhal.nl

 

Contactpagina 

 

Corona

In mijn lespraktijk houden we zoveel mogelijk de afstand van 1,5 meter tussen elkaar tijdens de les. 

 

 
 

Akoestisch gitaar


Elektrische gitaar


Basgitaar
Met een akoestische gitaar leer je veelzijdig gitaarspelen zoals slaggitaar, tokkelen (arpeggio's) en melodie. Als je net iets verder bent kun je bekende nummers naspelen. Je kunt ook kiezen voor klassieke gitaarstukken. Voor elk niveau is er wel een mooie gitaarmuziek geschreven. 

Kinderen tot 11 jaar die beginnnen met gitaarspelen adviseer ik om te beginnen met akoestisch gitaar (in overleg met ouders).

Met een elektrische gitaar kun je voor jezelf spelen, maar natuurlijk ook in een band. De nadruk ligt op het spelen van nummers waarbij de elektrische gitaar een grote rol speelt. Je leert technieken om solo's te kunnen spelen en je leert nummer na spelen. Daarnaast besteden we ook aandacht aan hoe je zelf muziek kunt verzinnen om zo je eigen nummers en solo's te maken.

De basgitarist is samen met de drummer de ritmesectie van een band. We zullen dus veel aandacht besteden aan ritme. Je leert technieken die specifiek door basgitaristen worden gebruikt. Dat doen we aan de hand van bestaande nummers en oefeningen die je helpen om muziek te spelen die jij leuk vindt. 

 

Van wie krijg je les?

Ik ben Rob van Hal, een gediplomeerd docent afgestudeerd aan Academy of Music and Performing Arts (Conservatorium in Tilburg). Gitaarles geven doe ik met veel plezier in mijn eigen ruimte in het Cultureel Centrum de Schattelijn in Geertruidenberg.

Naast lesgeven schrijf ik voor docenten vakblad EGTA, doe ik regelmatig studiowerk en doe ik veel voor YouTube kanaal QJamTracks, waarvoor ik video’s maak voor ver gevorderden gitaristen.

Ik geef gitaarles aan iedereen, jong en oud, gevorderd en beginner.