Rob van Hal

Gitaarschool Rob van Hal

Ik ben Rob van Hal, ik geef gitaarlessen voor klassiek, bas en electrisch gitaar. Ik ben afgstudeerd aan Brabants Concervatorium in Tilburg. Sindsdien geef ik gitaarles in mijn eigen praktijk in Cultureel Centrum ‘De Schattelijn’ in Geertruidenberg. Naast gitaarlesgeven schrijf ik artikelen voor het vakbald voor gitaarsocenten EGTA en doe ik regelmatig studiowerk. In C.C. De Schattelijn huur mijn eigen vaste locatie om les te geven. In mijn praktijk is alles aanwezig en de ruimte heeft een leuke sfeer.

Intussen heb ik bijna 20 jaar ervaring in gitaarles geven in mijn eigen praktijk ‘Gitaarschool Rob van Hal’. In de loop der jaren heb ik mijn eigen methodes ontwikkeld en veel ervaring opgedaan in de didactiek en methodiek van het muziekonderwijs. Ik geef les aan iedereen, jong en oud, begaafd en minder begaafd.

gitaarles in Geertruidenberg door Rob van Hal

Mijn gitaarlessen worden gekenmerkt door een adaptieve aanpak met veel aandacht voor improvisatie en de essentie van het muziek maken. Het doel van mijn leerlingen is het uitgangspunt van mijn lessen. Kijk op deze site voor meer informatie. Je kunt ook de prospectus downloaden. Hierin staat alle informatie verzameld. Heb je interesse? Neem dan even contact op.

 

Rob van Hal